Регистрация на фирма

Регистрация на фирма от счетоводна кантора Мениджмънт профит 2016 гр. Варна.

Ние сме най-добрите в регистрацията на фирми за това се доверете на нас и няма да сбъркате.

Счетоводна кантора „Мениджмънт профит” ЕООД изготвя всички необходими документи във връзка с регистрация на ЕТ,ЕООД,ООД,ЕАД,АД. Наш служител присъства на всички етапи по регистрация на дружеството в Търговския регистър. Преди регистрация на фирма в гр. Варна ние даваме консултация на нашите клиенти кой е най-подходящият правен статус за бъдещото дружество. Като специалисти от счетоводна кантора „Мениджмънт профит 2016“ ние знаем, че регистрирантето на фирма може да е труден и дълъг процес, за това се стремим да го направим максимално лесен и удобен за Вас процес.-  Подаване на документи към различни инстанции и тяхното получаване-удостоверения за актуално състояние, удостоверия за наличие или липса на задължения и други счетоводни услуги:

Регистрация на фирма

Счетоводна кантора Мениджмънт профит 2016 предлага компетенциите си в счетоводни услуги като:

  • Регистрация в Комисията за защита на личните данни;
  • Регистрация в Инспекцията по труда;
  • Трудово-правни и осигурителни консултации-видове обезщетения предвидени в КТ, консултации във връзка с  налагане на дисциплинарни наказания,консултации във връзка с водене на трудови дела;
  • Устни и писмени правни съвети,консултации,становища;
  • Консултации за данъчно планиране и легално оптимизиране на данъци;
  • Консултации относно промени в счетоводното и данъчно законодателство;

Мениджмънт профит се стреми да бъде полезна на своите клиенти с допълнителни счетоводни съвети за вашата бъдеща фирма. Попитайте нашите специалисти за всичко, което ви интересува. Нашият колектив е съставен от професионалисти, които са компетентни във всички сфери на счетоводството. Ние вярваме, че заедно можем да поставим успешен старт на вашата фирма. Професионалният екип на счетоводна агенция Мениджмънт Профит 2016г. Варна, оставя след себе си само добре свършена работа. Нашият професионализъм и отдаденост, съчетани с опита, с който разполагаме оставят след себе си само добре свършена работа.

Запитване за услуга

Направи запитване

Call Now Button