За нас

Кои сме ние?

Фирма „Мениджмънт Профит 2016” ЕООД е основана през 2016 година в град Варна. Нашата цел бе не само да предложим счетоводни услуги на по-високо ниво, но и да помогнем на бизнесите да стартират и да реализират своите цели.

Вярваме, че всяка една компания се нуждае от добър счетоводител. Неговата роля е не само да провери сметките, а и да следи цялата документация. Той трябва да е запознат с всички законови рамки, техните изменения през годините и срокове, които трябва да се спазят. Да познава особеностите на различните бизнеси и необходимите документи за регистрация и воденето на счетоводството им.

Добрият счетоводител е сигурност. Това е функция,  с която не всеки може да се справи.

Какво Ви предлагаме?

Именно това искахме да предложим на нашите клиенти. И успяхме да го постигнем още през първата година от дейността си! Създадохме екип от висококвалифицирани и мотивирани служители, които обичат работата си.

С тях успяхме да се специализираме в предлагане на пълно счетоводно обслужване, регистрация на фирми, ТРЗ, годишно счетоводно приключване и правни услуги.

Защо да изберете нас?

Нашите счетоводители ще поемат изцяло счетоводството на бизнеса Ви. Те ще се превърнат във Ваши най-доверени съветници за всички финансови въпроси. Така Вие ще имате възможността да се фокусирате върху ръководенето му и намирането на нови пазари. БЕЗ да се притеснявате за документацията, небходима за съществуването на фирмата Ви.

Наша практика е да ангажираме не само нашите опитни служители, но и да привличаме утвърдени експерти в областта, при необходимост от специалисти от различни области.

Не чакайте утре, за да започнете своя бизнес! Станате част от доволните ни клиенти и  се доверете на дългогодишния ни опит в сферата. Започнете да работите за себе си още ДНЕС, като се свържете с нас през контактната форма на сайта ни или на телефон: 0887 826 129.

Call Now Button