Какво следва след регистрацията на фирма? – 1 част

Имате бизнес идея, но не знаете как да е реализирате? Чували сте единствено за регистрацията на фирма, но нямате представа какво следва след това?

 

Не се отчайвате, а отделете малко от времето си, за да разгледате нашия блог. В предната статия поговорихме малко за регистрацията на фирма – кой са основните моменти и на какво трябва да обърнете внимание. А днес ще допълним темата и ще Ви споделим какво трябва да направите веднага след това.

 

Изключително важно е да можете да ...

Повече
0

Какво трябва да знаем за регистрация на фирма?

Имате идея за собствен бизнес и нямате търпение да реализирате идеята си? За съжаление създаването на фирма не е детска игра. Не съществува универсален шаблон, по които да се ръководите и да гарантира успеха Ви. Затова преди да започнете да развивате бизнес плана си ще трябва да обърнете внимание на законовите наредби. За тази цел ще се наложи да изберете име на фирмата си и след това да я извършите регистрация на фирмата.

 

Няма значение към кой сектор ще е насочена ...

Повече
0

Качествени счетоводни услуги – гаранция за успеха

Правилната бизнес стратегия е само първата стъпка от дългото пътуване към успеха. Но ако искате да го извървите и за създадете успешна компания, то се нуждаете от добър екип и професионални счетоводни услуги. В практиката много често ни се е случвало да се срещаме с хора, които си мислят, че е достатъчно да имат добра идея. Така пренебрегвайки важността на правилното развитие и отчетност, те много бързо се намират притиснати към стената.
 
Затова в тази статия ще Ви разкрием ...

Повече
0

Как да изберем подходяща счетоводна кантора?

Изграждането на успешен бизнес е едно изключително трудно начинание, обвързано с влагането на много труд, време и средства. И докато в другите аспекти от живота детайлите не са чак толкова важни, тук всичко е от значение. А намирането на подходяща счетоводна кантора и счетоводител е може би едно от най-важните решения, които ще се наложи да направите. Добрият счетоводител е човекът, който ще бъде до Вас по пътя на успеха. Неговите професионални съвети, ще Ви помогнат да избегнете подводните камъни ...

Повече
0

История на счетоводството

Счетоводството – с хилядолетна история

Най-ранните счетоводни записи, които водят началото си отпреди повече от 7000 години, са открити в Месопотамия. Хората от това време са използвали примитивни счетоводни способи, за да записват количеството добита реколта от зърно и броя на добитъка. През вековете счетоводството се развива и усъвършенства с развитието на стопанската дейност.

Понеже е такъв период, че предстой приключване на счетоводна година, всяко юридическо лице е необходимо да знае, че една счетоводна година приключва на 31 декември. Много често същите тези ...

Повече
7

Счетоводна кантора Мениджмънт профит 2016

Екипът на счетоводна кантора Варна „Мениджмънт профит 2016“ предлага модерно и професионално обслужване в сферата на счетоводството, финансите и данъчното законодателство чрез съвременни методи и процедури. За качественото и пълното счетоводно обслужване и защита на интересите на нашите клиенти работим с висококвалифицирани и мотивирани професионалисти, както и с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на счетоводството, данъците и правото.
Нашите клиенти винаги могат да разчитат на Нас за счетоводен или финансов съвет.

Стремежът ...

Повече
4