Качествени счетоводни услуги – гаранция за успеха

Правилната бизнес стратегия е само първата стъпка от дългото пътуване към успеха. Но ако искате да го извървите и за създадете успешна компания, то се нуждаете от добър екип и професионални счетоводни услуги. В практиката много често ни се е случвало да се срещаме с хора, които си мислят, че е достатъчно да имат добра идея. Така пренебрегвайки важността на правилното развитие и отчетност, те много бързо се намират притиснати към стената.

Затова в тази статия ще Ви разкрием предимствата на ...

Повече
0

Как да изберем подходяща счетоводна кантора?

Изграждането на успешен бизнес е едно изключително трудно начинание, обвързано с влагането на много труд, време и средства. И докато в другите аспекти от живота детайлите не са чак толкова важни, тук всичко е от значение. А намирането на подходяща счетоводна кантора и счетоводител е може би едно от най-важните решения, които ще се наложи да направите. Добрият счетоводител е човекът, който ще бъде до Вас по пътя на успеха. Неговите професионални съвети, ще Ви помогнат да избегнете подводните камъни ...

Повече
0

История на счетоводството

Счетоводството – с хилядолетна история

Най-ранните счетоводни записи, които водят началото си отпреди повече от 7000 години, са открити в Месопотамия. Хората от това време са използвали примитивни счетоводни способи, за да записват количеството добита реколта от зърно и броя на добитъка. През вековете счетоводството се развива и усъвършенства с развитието на стопанската дейност.

Понеже е такъв период, че предстой приключване на счетоводна година, всяко юридическо лице е необходимо да знае, че една счетоводна година приключва на 31 декември. Много често същите тези ...

Повече
7

Счетоводна кантора Мениджмънт профит 2016

Екипът на счетоводна кантора Варна „Мениджмънт профит 2016“ предлага модерно и професионално обслужване в сферата на счетоводството, финансите и данъчното законодателство чрез съвременни методи и процедури. За качественото и пълното счетоводно обслужване и защита на интересите на нашите клиенти работим с висококвалифицирани и мотивирани професионалисти, както и с широк кръг от постоянни външни сътрудници в областта на счетоводството, данъците и правото.
Нашите клиенти винаги могат да разчитат на Нас за счетоводен или финансов съвет.

Стремежът ...

Повече
4