Какво трябва да знаем за регистрация на фирма?

Имате идея за собствен бизнес и нямате търпение да реализирате идеята си? За съжаление създаването на фирма не е детска игра. Не съществува универсален шаблон, по които да се ръководите и да гарантира успеха Ви. Затова преди да започнете да развивате бизнес плана си ще трябва да обърнете внимание на законовите наредби. За тази цел ще се наложи да изберете име на фирмата си и след това да я извършите регистрация на фирмата.

 

Няма значение към кой сектор ще е насочена фирмата Ви, важното е да извършите регистрация на фирмата. Затова в тази статия ще Ви запознаем най-общо с няколко важни стъпки, през които трябва да преминете за да направите регистрация на фирмата си.

 

Първата стъпка е да изберете добър счетоводител, които да се заеме с извършването на самата процедура по регистрация на фирмата. Бъдете внимателни с избора си, защото това е човекът, който и за напред ще Ви помага при развиването на бизнеса Ви. Поискайте съвет от приятели, които вече са извършили регистрация на фирма и могат да Ви препоръчат счетоводна кантора.

 

След това трябва да решите какво точно дружество ще регистрирате – ЕООД, ЕТ, ООД. Ако сте се избрали добре своя счетоводител, той подробно ще Ви обясни разликите и ще Ви даде професионален съвет.

 

Следващия важен момент при регистрация на фирма е подготовката на документите. Ако във фирмата има няколко съдружника е необходимо да представите договорът, които сте сключили за дяловете. Освен това да имате назначен управител и да представите удостоверение от банката за внесения капитал.

 

Ако не можете да се справите сами с регистрацията на фирмата, не се притеснявайте да се свържете с нас! Ние бързо и качествено ще се справим с документите и ще извършим регистрацията на фирмата в търговския регистър!

Какво трябва да знаем за регистрация на фирма?

5 (100%) 1 vote0

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.

Add a Comment


four × 3 =